Twitter verwijderen

Wil je net als vele andere jouw Twitter verwijderen? Lees hier meer over hoe je dat kunt doen. De stappen om je account direct te verwijderen vind je hier.

Het was een kwestie van tijd, maar begin 2021 hebben de meeste sociale netwerken hun hoogtepunt bereikt en zien zij hun ledenaantal stagneren. Het is al lang geleden dat de Hollandse variant Hyves haar deuren als sociaal netwerk heeft moeten sluiten. Er zijn nu steeds meer mensen die ook hun Facebook en Twitter besluiten te verwijderen.

twitter verwijderen

Steeds meer mensen zien het nut niet meer in van sociale media en verwijderen hun account. Veelal gevoed door negatieve berichten over privacy instellingen en een groeiende aversie tegen de beursgang, en de daarbij behorende bedragen, van deze bedrijven.

In dit artikel wordt nog gerept over de afnemende interesse voor sociale media.

Wat zijn de belangrijke redenen voor mensen om hun Twitter te verwijderen?

  1. Weet niet hoe het werkt
  2. Het kost teveel tijd.
  3. Mensen willen niet meer met alles op het internet.
  4. Er wordt vooral reclame boodschappen getoond
  5. Er zit te weinig diepgang in de Tweets.
twitter verwijderen

Heb jij ook redenen om te stoppen met Twitter of wil je gewoon weten hoe je kan opzeggen? Op onze site leggen we je uit hoe je in twee eenvoudige stappen jouw Twitter Account kan verwijderen.

Stap 1 is; inloggen op twitter.

Stap 2 is; volg de onderstaande aanwijzingen.

Het is goed om te weten dat wanneer jij jouw Twitter Account verwijderd, dat Twitter nog dertig dagen jouw gegevens bewaard. Mocht je je in die tijd nog bedenken, dan kan je de verwijdering nog ongedaan maken.

Verder geeft Twitter op haar site aan dat zij niet de content op zoekmachines als Google en Bing kan verwijderen.

De stap voor stap uitleg hoe je jouw account kan verwijderen


X Wij gebruiker cookies. Als u gebruikmaakt van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie ok