Insta verwijderen

Je Insta verwijderen is niet moeilijk. Het is echter verdraaid lastig om de verwijder link van je account te vinden. Wij hebben de link voor je gevonden en hiermee kan jij ook voorgoed van je Instagram af.

Instagram is enige tijd geleden over genomen door Facebook. Dit is niet door iedereen goed ontvangen. Facebook heeft hier veel geld voor betaald en wil dit natuurlijk op enige wijze terug verdienen. De verhalen gaan dat dit sociale netwerk geld verdient aan de profielen van de gebruikers. Juist dit aspect zou veel Insta gebruikers tegen de borst stoten. Zij willen niet alles delen met zo'n bedrijf. Wat veel gebruikers daarom doen is hun Instagram account verwijderen.

marie-lou

Eerst zat iedereen op Insta, nu zie je bijna niemand meer.

Marie-Lou, Student Communicatie.

Insta? Instagram!

Onder veel jongeren wordt Instagram aangeduidt als Insta. Deze afkorting is een veelgehoorde in de communicatie tussen jongeren. Volgens enkele gebruikers tussen de 15 en 17 jaar is dit omdat het lekkerder “bekt”. Het woord Instagram is gewoon net iets te lang om in het Nederlands lekker uit te spreken.

Insta account verwijderen

De manier waarop je jouw Insta account kan verwijderen is in de onderstaande stappen beschreven.

Wees je er wel van bewust dat wanneer je jouw account verwijderd, het ook echt verwijderd wordt. Je foto's staan dan dus niet meer online. Zelfs jouw accountnaam kan je niet meer gebruiken. Er is geen mogelijkheid om dit ongedaan te maken.

Lees het stappenplan hier Instagram verwijderen.

Verslaafd aan Insta

Het gebruik van smartphones en Social Media neemt nog steeds toe. Veel mensen zijn steeds meer tijd kwijt online.

Bij sommige kan je zelfs spreken van een verslaving. Instagram gebruikers en gebruikers van Social Media in het algemeen hebben vaker last van FOMO.